16. SPORTSKI SUSRETI HSŠ

 

U Umagu, u turističkom naselju Plave lagune 21. lipnja 2023. godine održani su  16. Sportski susreti Hrvatskog sindikata šumarsta.  Na susretima se okupilo 1500 sudionika.

Predsjednik Hrvatskog sindikata šumarstva Josip Stojanović otvorio je 16. Sportske susrete.   

Zahvalio je predsjedniku Uprave Nediljku Dujiću i članu Uprave Igoru Fazekašu  na odazivu, te naglasio kako   smatra da je i to jedan od pokazatelja kvalitetnih odnosa i dobre suradnje.

Također se zahvalio  svim voditeljima Uprava šuma podružnica.

I na kraju, ali najveća zahvala ministrici poljoprivrede, gospođi Mariji Vučković što je našla vremena između svih svojih obveza da svojim prisustvom uveliča ovo naše okupljanje.

Pozdravi su upućeni i Renati Ojurović  ravnateljici Uprave šuma lovstva i drvne industrije, Mladenu Pavić  državnom tajniku, Saši Guttman glasnogovornici i Ivi Grgić posebnom savjetniku ministirice.

U svom govoru predsjednik je naglasio kako nas je iz godine u godinu sve više, te kako  to rukovodstvu sindikata i članovima Organizacijskog odbora daje dodatnu snagu i energiju jer je to potvrda da zadane zadatke odrađujemo odgovorno i na kvalitetan način.

Zahvalio je  Upravi Hrvatskih šuma na dobrom socijalnom dijalogu, u nadi da će takvi pozitivni odnosi biti i u budućem periodu, te je izrazio zadovoljstvo velikim brojem sudionika, članova Hrvatskog sindikata šumarstva, te gostiju iz Hrvatske i inozemstva (sindikati iz Slovačke,  Češke i Mađarske).

Okupljene je pozdravila Marija Vučković ministrica poljoprivrede RH, Nediljko Dujić predsjednik Uprave Hrvatskih šuma d.o.o. Mario Migles  predstavnik Plave lagune,  Jozef Minarik predsjednik Sindikata šumarstva Slovačke, Ivica Đurčević predsjednik Sindikata inžinjera i tehnčara šumarstva.

Susreti su u dobrom i sportskom duhu trajali do 25. lipnja 2023. god.

Natjecanje se odvijalo u 13 disciplina, a najuspješniji ukupni pobjednik 16. Sportskih susreta  sa 47 bodova je UŠP Zagreb.  Drugi su bili Vinkovci sa 36 bodova, a treće mjesto je osvojila UŠP Bjelovar sa 34 boda.

U disciplini trap održano je tradicijonalno natjecanje u fair play, Memorijal Dean Kapš, a  najuspješniji je bio Josip Rendulić iz UŠP  Delnice.

U malom nogometu- fair play Memorijal Željko Kalauz pehar osvojio je  Sanjin Stranjić iz UŠP Koprivnice.

Na kraju 16. Sportskih susreta predsjednik se je  zahvalio svima koji su doprinjeli da igre budu uspješne, nakon čega je nastavljeno zajedničko druženje, uz plesnu večer na terasi Polynesie.

 

Foto galerija *(7)

Hrvatski sindikat šumarstva
Trg kralja Petra Krešimira IV br.2
10 000 Zagreb
Tel/fax 01/46 55 016
www.hrsindsum.hr
Top