16. SJEDNICA GLAVNOG ODBORA HSŠ

U lovačkoj kući Brezovica, 24. veljače 2017. god. održana je 16. sjednica Glavnog odbora Hrvatskog sindikata šumarstva. Na sjednici je pored članova Glavnog odbora prisustvovala predsjednica Glavnog radničkog vijeća Željka Šikić.

 

Nakon usvajanja Zapisnika sa 15. sjednice predsjednik Hrvatskog sindikata šumarstva je iznio aktualnosti u Hrvatskim šumama d.o.o. i Hrvatskom sindikatu šumarstva. 

Između ostalog predsjednik je podsjetio da je Krunoslav Jakupčić imenovan za novog predsjednika Uprave Hrvatskih šuma d.o.o., a Ante Sabljić za člana Uprave. 

Zatim je naveo aktualne sudske sporove sa Hrvatskim šumama d.o.o. (premještaji, prijevoz, plaćeni dopust). 

Predsjednik je također obavijestio članove Glavnog odbora da je Hrvatski sindikat šumarstva primljen u FSC i to u socijalnu komoru. 

Glavni odbor je na sjednici donio prioritete Hrvatskog sindikata šumarstva  u  2017. god., koji su sažeti u 12 zadataka. 

Na sjednici se raspravljalo i o predstojećim izborima za Radnička vijeća. 

Budući se od 22. – 25. lipnja 2017. god. održavaju 12. Sportski susreti Hrvatskog sindikata šumarstva Glavni odbor je donio odluku o plaćanju na način da član plaća 350,00 kn, 200 kn podružnica, a razliku do 780,00 kn, te prijevoz i bonove za piće Hrvatski sindikat šumarstva. 

Prema Pravilniku o dodjeli pomoći članovima Hrvatskog sindikata šumarstva Glavni odbor je na sjednici donio odluku o 31.000,00 kn pomoći članovima Hrvatskog sindikata šumarstva. 

Hrvatski sindikat šumarstva
Trg kralja Petra Krešimira IV br.2
10 000 Zagreb
Tel/fax 01/46 55 016
www.hrsindsum.hr
Top