SASTANAK U MINISTARSTVU POLJOPRIVREDE

16. 10. 2015. god. u Ministarstvu poljoprivrede održan je  sastanak  na kojem su pored ministra poljoprivrede Tihomira Jakovine prisustvovali pomoćnica ministra Zrinka Starešinić, predsjednik Uprave Hrvatskih šuma d.o.o. Ivan Pavelić, predsjednik Hrvatskog sindikata šumarstva Željko Kalauz i pravnih Nezavisnih hrvatskih sindikata Domagoj Rebić. 

 

 

Na sastanku se između ostalog razgovaralo o Sporazumu o reguliranju međusobnih prava i obveza kao i o primjeni čl. 59. Kolektivnog ugovora (stimulacija).

U svezi isplate stimulacije,   podsjećamo, da je Hrvatski sindikat šumarstva 21. kolovoza 2015. god. uputio Upravi Hrvatskih šuma d.o.o. zahtjev za isplatu stimulacije za 2014. godinu.  Na sastanku sa Upravom Hrvatskih šuma d.o.o.  održanom 01. rujna 2015. god. Hrvatski sindikat šumarstva  i Uprava Hrvatskih šuma  d.o.o. nisu se dogovorili o visini stimulacije.  Hrvatski sindikat šumarstva je zatražio sastanak kod ministra poljoprivrede. 

Na današnjem sastanku predsjednik Skupštine Hrvatskih šuma d.o.o., ministar Tihomir Jakovina je rekao da će se radnicima Hrvatskih šuma d.o.o. za 2014. godinu isplatiti stimulacija u visini 800,00 kn  bruto. 

Hrvatski sindikat šumarstva
Trg kralja Petra Krešimira IV br.2
10 000 Zagreb
Tel/fax 01/46 55 016
www.hrsindsum.hr
Top