ODRŽAN PRVI MEMORIJALNI TURNIR "KRUNOSLAV ŠIMIĆ"

U organizaciju Hrvatskog sindikata šumarstva, u sklopu festivala Dani slavonske šume u Našicama na parkiralištu ispred crkve 11. 09. 2015. god. održan je prvi memorijalni turnir u uličnoj košarci „Krunoslav Šimić“. 

 

 

Pokojni Krunoslav  je bi dugogodišnji član Hrvatskog sindikata šumarstva i inicijator da se disciplina „basket“ uvrsti u Sportske susrete Hrvatskog sindikata šumarstva. 

Prije samog turnira mnogi sugrađani i prijatelji Krunoslava su otišli na njegov grob, te zapalili svijeću. 

Nekoliko riječi o samom turniru kao i o organizaciji turnira rekao je Miroslav Šimić otac prerano preminulog Krunoslava.   „Vrlo mi je drago da se društvo sjetilo mog Krune i kao čovjeka i kao prijatelja i kao sportaša. Ovo je stvarno prekrasna ideja da se ovako ovo ovjekovječi, a što se mene tiče ja ovom prilikom svim sportašima na ovom natjecanju želim puno sportske sreće, a osobno ću stvarno biti jako sretan ako ime mog sina bude vezano kako za sport, a tako naravno i za ovaj turnir. Hvala još jednom svima na ovoj inicijativi“. 

Na turniru su sudjelovali:  UŠP Našice, UŠP Osijek, UŠP Vinkovci, te grad Našice. 

Najuspješnijima (gradu Našice) medalje i prijelazi pehar je uručio predsjednik Skupštine Hrvatskog sindikata šumarstva Josip Stojanović. Drugo mjesto je osvojila UŠP Našice, a treći su bili košarkaši iz UŠP Osijeka. 

 

Foto galerija *(3)

Hrvatski sindikat šumarstva
Trg kralja Petra Krešimira IV br.2
10 000 Zagreb
Tel/fax 01/46 55 016
www.hrsindsum.hr
Top