10. SPORTSKI SUSRETI HSŠ

 

U umagu su od 18.  do 21. lipnja 2015. godine održani  10.  Sportski susreti Hrvatskog sindikata šumarstva. 

10. SPORTSKI SUSRETI 

Prijelazni pehar, namijenjen pobjednicima i ove godine ide u Delnice, četvrti puta za redom. 

 

 

Gorani su osigurali 42 boda, drugi su bili Vinkovčani sa 39 bodova, a treći su bili Zagrebčani sa 37 bodova. 

Zagrebčanima je to najbolji plasman do sada. 

Pred oko 1400 sudionika Hrvatskog sindikata šumarstva, gostiju iz Hrvatske i Slovačke igre je otvorio predsjednik Hrvatskog sindikata šumarstva  Željko Kalauz dipl.inž.šum., koji je u svom govoru naglasio da je došlo vrijeme da socijalni partneri u Hrvatskim šumama d.o.o. sjednu za stol i razgovaraju o povećanju plaća. 

Također je istaknuo da na susretima nije važno tko će pobijediti  u kojoj sportskoj disciplini, jer pobjednici su svi koji se druže i razvijaju sindikalno zajedništvo koje je u savladavanju svakodnevnih problema prijeko potrebno. 

Sudionike susreta pozdravili su predsjednik Hrvatskog šumarskog društva Oliver Vlainić dipl.inž.šum., predsjednik Komore inženjera i drvne tehnologije  Damir Felak dipl.inž.šum., predsjednik Sindikata Drvo, šuma, voda Slovačke Zdenek Dlugoš i predsjednik Uprave Hrvatskih šuma d.o.o. Ivan Pavelić. 

Sportske igre šumara su više od samih sportskih rezultata. To je prilika da se generacije druže, da se dio njih upozna, da se na kratko vrijeme zaboravi na dugo najavljivanu sistematizaciju, pregovaranje, probleme….

Sportske susrete je zatvorila pomoćnica ministra poljoprivrede Zrinka Starešinić. 

Uz glazbu plesalo se do kasno u noć. 

 

 

Foto galerija *(38)

Hrvatski sindikat šumarstva
Trg kralja Petra Krešimira IV br.2
10 000 Zagreb
Tel/fax 01/46 55 016
www.hrsindsum.hr
Top