4. SJEDNICA SINDIKALNOG POVJERENIŠTVA UŠP DELNICE

Na 4. sjednici Sindikalnog povjereništva UŠP Delnice, održanoj 23. 10. 2014. god. za novog glavnog sindikalnog povjerenika izabran je Dragić Miletić povjerenik podružnice Šumarije Delnice.

Izbor za glavnog sindikalnog povjerenika je uslijedio zbog odlaska dosadašnje povjerenice Valerije Vukelić u mirovinu.

Sjednici su pored članova povjereništva prisustvovali Vesna Uršić Podnar predsjednica Nadzornog odbora HSŠ, Željko Kalauz predsjednik Hrvatskog sindikata šumarstva i Srećko Petranović voditelj Uprave.

Voditelj Uprave   je upoznao članove povjereništva o izvršenju  proizvodnje u UŠP Delnice   od I. -  IX.

Predsjednik Hrvatskog sindikata šumarstva je podnio izvješće o aktivnostima Hrvatskog sindikata šumarstva u proteklom periodu (sastanci sa Upravom Hrvatskih šuma d.o.o. sastanci u Ministarstvu poljoprivrede, te sastanak sa predsjednikom RH).

Valerija Vukelić dosadašnja glavna sindikalna povjerenica u emotivnom govoru se zahvalila svim povjerenicima podružnica, kao i voditelju UŠP  Delnice i predsjedniku Hrvatskog sindikata šumarstva na suradnji i podršci  koju su joj pružili u proteklim godinama.

Na kraju se u ime sindikalnog povjereništva cvijeće i prigodni poklon  Valeriji uručili Miroslav Šafar,  Nevena Zrnić i Svjetlana Baljak.

Hrvatski sindikat šumarstva
Trg kralja Petra Krešimira IV br.2
10 000 Zagreb
Tel/fax 01/46 55 016
www.hrsindsum.hr
Top