HSŠ U UREDU PREDSJEDNIKA RH

Obavještavamo Vas da je danas 10. 10. 2014. god. u  Uredu predsjednika Republike Hrvatske održan sastanak na kojem su pored predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića prisustvovali Tamara Obradović Mazal savjetnica predsjednika RH za gospodarstvo i sektorske politike EU, Helena Kasanić tajnica predsjednika RH za gospodarsku suradnju, Zrinka Starešinić savjetnica ministra poljoprivrede, Josip Stojanović predsjednik Skupštine Hrvatskog sindikata šumarstva i Željko Kalauz  predsjednik Hrvatskog sindikata šumarstva.

Sastanak je održan na inicijativu Hrvatskog sindikata šumarstva, a zbog aktualnog stanja u Hrvatskim šumama d.o.o.

Predstavnici Hrvatskog sindikata šumarstva su upoznali predsjednika RH o socijalnom dijalogu u Hrvatskim šumama d.o.o., restrukturiranju Hrvatskih šuma d.o.o., izradi Pravilnika o sistematizaciji i Pravilnika o plaćama, centralizaciji Hrvatskih šuma d.o.o., OKFŠ.

Upoznali smo predsjednika da šumarski i sektor može značajno pridonijeti izmjeni negativnih trendova u gospodarstvu, odnosno da se u Hrvatskim šumama d.o.o.  može povećati broj zaposlenih.

Na kraju smo ga  zamolili da se u okviru svojih ovlasti uključi u rješavanje nastalih problema u Hrvatskim šumama d.o.o.

Predsjednik je pokazao veliku zainteresiranost za pomoć pri rješavanju navedenih problema u Hrvatskim šumama d.o.o.,  te izrazio nadu da će sindikat i Uprava Hrvatskih šuma d.o.o. naći najkvalitetnije rješenje za sve zaposlene u Hrvatskim šumama d.o.o.

IZVOR FOTOGRAFIJE: „Ured Predsjednika RH, Filip Širanović“.

Hrvatski sindikat šumarstva
Trg kralja Petra Krešimira IV br.2
10 000 Zagreb
Tel/fax 01/46 55 016
www.hrsindsum.hr
Top