HSŠ - TRENING RADIONICAU organizaciji Hrvatskog sindikata šumarstva u Mariji Bistrici u hotelu Kaj 09. 11. 2012. god. održana je za članove Glavnog odbora i Odbora mladih Hrvatskog sindikata šumarstva trening radionica na temu „Sindikalni povjerenik jučer, danas i sutra“.
S voditeljicom treninga gospođom Mirjanom Burić Moskaljov učesnici radionice otvorili su temu nove uloge sindikalnog povjerenika u današnjem ozračju krize, restrukturiranja i imperativa štednje na svim razinama.
Fokus rada bio je usmjeren na spoznaju samog sebe, na spoznaju osobnog participiranja u postizanju sindikalnih ciljeva i na ulogu sindikalnog povjerenika kao najvažnije karike u uspješnom djelovanju sindikata. Bez aktivne participacije sindikalnih povjerenika sindikat gubi na svojoj snazi i ulozi u zaštiti prava radnika.
Sve o čemu se govorilo i kroz primjerene vježbe radilo, imalo je za cilj da svaki povjerenik razvija i usavršava svoje osobne kompetencije kako bi u postizanju sindikalnih ciljeva mogao dati svoj doprinos i učvrstiti vezu između članstva i sindikalnog vodstva.
Učesnici seminara su osobito bili zadovoljni načinom prezentacije trenerice Mirjane Burić Moskaljov, kao i korištenjem primjera iz poslovnog i privatnog života.
Seminar je održan uz financijsku pomoć BWI a.

Hrvatski sindikat šumarstva
Trg kralja Petra Krešimira IV br.2
10 000 Zagreb
Tel/fax 01/46 55 016
www.hrsindsum.hr
Top