PODRŠKA ODBORA MLADIH HRVATSKOM SINDIKATU ŠUMARSTVASlijedom svih događanja koja su se dogodila i koja se trebaju događati (proces restrukturiranja, izmjene Kolektivnog ugovora)  Odbor mladih Hrvatskog sindikata šumarstva  daje potpunu i jednoglasnu podršku  Hrvatskom sindikatu šumarstva na dosadašnjem i budućem radu.
Prateći sva događanja, čitajući vijesti i pisma članovima Hrvatskog sindikata šumarstva vidimo i osjetimo da se Hrvatski sindikat šumarstava hrabro i predano bori za obranu materijalnih prava radnika i za očuvanje naših radnih mjesta.
Poslodavac pokreće izmjene Kolektivnog ugovora, a kojim namjerava smanjiti materijalna prava radnika u 2013. god, a isto tako želi isključiti sindikat iz procesa restrukturiranja. Hrvatski sindikat šumarstva koristi sva  raspoloživa sredstva da to spriječi.                                                                        

Redovito informira članstvo o svojim aktivnostima, što je jako važno da informacije dođu do svakog našeg člana, da se vijesti o radu Hrvatskog sindikata šumarstva šire i na taj način dovode do mobiliziranja novih članova. Hrvatski sindikat  šumarstva koristi vrlo kvalitetnu  međunarodnu suradnju sa BWI-em i ostalim međunarodnim organizacijama.  Redovito se obavještava Ministarstvo rada i mirovinskog sustava. Maksimalno koristi pravne savijete pravnika NHS-a (ulaže mnogo truda, vremena i energije u sindikalni rad).
Ponosni na ovu činjenicu, smatramo kako ista govori o iskrenom i predanom radu Hrvatskog sindikata šumarstva i stoga želimo zahvaliti Hrvatskom sindikatu šumarstva, predsjedniku, članovima Glavnog odbora i svim članovima koji se bave sindikalnim radom, bilo posredno ili  neposredno.
Odbor mladih Hrvatskog sindikata šumarstva se zahvaljuje Glavnom odboru što su omogućili nama mladima da se prije dvije godine uključimo u sindikalni rad i da na taj način steknemo iskustvo i znanje da bi u budućnosti mogli obavljati sindikalne dužnosti jednako kvalitetno kao i oni!
Hrvatskom sindikatu šumarstva, želimo puno sreće i uspjeha u budućem sindikalnom  radu!

Odbor mladih hrvatskog sindikata šumarstva!

Hrvatski sindikat šumarstva
Trg kralja Petra Krešimira IV br.2
10 000 Zagreb
Tel/fax 01/46 55 016
www.hrsindsum.hr
Top